Månedskassen

Nye og spændende oste hver måned

Månedskassen

Månedens ostekasse

Bliv inspireret til at smage ny og spændende ostetyper du ikke har smagt før. Hver måned sammensætter vi et udvalg af 8 oste som både kan være det nye og spænende samt all time klassikere for inspirerer dig til at prøve nye ting fra ostenes verden.

Du kan sammensætte dine kasser helt som du har lyst til ud fra månedens udvalg. Antallet af oste du skal vælge til dine ostekasse afhænger af om du ønsker at købe en lille, mellem eller stor månedskasse.

Bliv klogere på ostene…

Vlaskas

Vlaskaas er en hollandsk Gouda-ost med en fast, men cremet konsistens og en sød, skarp smag. Vlaskaas er lavet under Beemster-mærket af det landmandsejede kooperativ, CONO

Spansk gedeost

Rocinante med rosmarin er en spansk gedeost der efterhånden har vundet flere og flere fans. Osten har en dejlig krydret og sød smag. Smagen af gedeost og rosmarinens dejlige smag udgør til sammen en fantastisk oplevelse. Osten passer perfekt til en flaske vin og en lille snack.

Tomme de Savoie

Osten er fremstillet af termiseret mælk. Her har vi raffineret ost med rustikt udseende. Tomme de Savoies. Overflade er dækket af en naturlig grå- og hvidskimmel, som men ikke skal lade sig afskrække af (dog anbefales det ikke at spise skorpen) Konsistensen er kompakt og elastisk.

Puregold

Det prisvindende Pure Gold er udvalgt af Wiebe Willig. Denne premium ko-ost er modnet i serveringsmåneder og kommer med en velsmagende smag. Intens rig med en sød undertone.

Gauda grøn pesto

Gouda Grøn Pesto ost indeholder basilikum, pinjekerner, parmesan og olivenolie. Osten er lagret naturligt i seks til ti uger. Denne farve fulde pesto ost er bestemt hele ventetiden værd. Ostens klare og flotte farver, for slet ikke at tale om dens smag, vil med garanti forbedre dit humør.

Cheddar porter

Flot vokset Gourmet-ost med porter-øl Osten er den oprindelige og originale "Palin Porter Cheese" Håndlaves efter gamle traditioner hvor hver ost er individuelt håndlavet med Irsk Porter, der brygges på bryggeriet Guinness i Dublin der er fra 1759.

KÆK Mammen dansk ged

KÆK er en lækker økologisk gedeostmed flot naturskorpe. KÆK minder lidt om en klassiske spansk Manchego.

Greenlight blå 30%

Oste har mange tæt fordelte skimmelsporer. Konsistensen er fast og let smuldrende. Smagen er skarp, pikant og saltet. Farven er hvid med et let gult skær. Danablu er mærket med Beskyttet Geografisk Betegnelse (BGB).

0