Månedskassen

Nye og spændende oste hver måned

Månedskassen

Månedens ostekasse

Bliv inspireret til at smage ny og spændende ostetyper du ikke har smagt før. Hver måned sammensætter vi et udvalg af 8 oste som både kan være det nye og spænende samt all time klassikere for inspirerer dig til at prøve nye ting fra ostenes verden.

Du kan sammensætte dine kasser helt som du har lyst til ud fra månedens udvalg. Antallet af oste du skal vælge til dine ostekasse afhænger af om du ønsker at købe en lille, mellem eller stor månedskasse.

Bliv klogere på ugens oste…

Roucoulons Noix
Valnød Brie

Roucoulons Noix er en lille brie lavet som en gourmet ost. Den har en unik opskrift: Det er den eneste aromatiseret blød ost. Den er lagret i 2 uger og er vasket med valnød smag.  100% naturlig opskrift, som bliver en brie uden valnød, men med smagen af valnød. 

Pure Gold 

Award winning Pure Gold er en Hollandsk ost, der har en intens rig smag, behageligt stærk med en sød undertone. Den er en Henri Willig ost, som betyder den var lavet med høj kvalitet. Willig familiens tro på, for at lave god ost, det begynder med giver kørerne det bedste mad og et godt hjem. 
Pure Gold er perfekt til Tapas eller som en snack. 

Arla Unika Efterglød 

Efterglød er en ny ost fra Arla Unika. Den er en fast ost med noter af karamel og brunet smør. Smagen er balanceret og afstemt med noter af lys karamel, tørret abrikos og ananas. Efterglød har en blød konsistens og en ganske let smuldrende struktur, der bliver cremet i munden. Med sin rene, fyldige smag fungerer Efterglød både som et indslag på morgenbordet såvel som et smagselement i madlavningen. 

Bond & Blue 

Bond & Blue er produceret på Bornholm. Den er en gullig ost med flot blågrøn skimmel og en åben struktur. Osten er fast med en del uregelmæssige huller. Smagen er mild og aromatisk.  Den er dejlig på ostebordet eller ostebuffeten. 

Berts Gedegouda
med Oliven 

Denne ost er en dejlig cremet ost og 100% naturlig. Osten har en fin afbalanceret smag af især oliven, tomat og italienske krydderurter. Berts gedegouda pynter ethvert ostebord, er perfekt til et godt stykke brød, eller til en salat. Husk at temperere osten en times tid før den skal spises. 

Gnalling

Kontrasternes ost Gnalling er Arla Unikas første dehydrerede ost. En lille ost med en stor smag. Smagen er intens smør noter af ananas og passionfrugt. Med sin faste konsistens er Gnalling mulig at servere i ultratynde skiver, som netop får osten til at smelte på tungen. Gnalling har fået sit navn på grund af sit beskedne, tørre udseende med et indre, der overrasker med fedme og sødme. 

Kaltbach Comte 

Denne Comte har en overraskende dyb smag, som er lagret i 12 måneder. Den har en pikant, sød, nærmest               
       nøddeagtig smag. Ostemassen er flot og indbydende. Prøv denne Comte på ostebordet, som en snack som 
               i fondue eller til gratinering. 

Selles sur cher AOP 

Selles sur cher AOP er en fransk gedemælksost, der har en let sur og salt smag, med en behagelig sødme. 
Denne ost er fremstillet i Centre-Val de Loire-regionen i Frankrig. Der bliver brugt 1,3 liter mælk til at lave en enkelt ost. Selles sur cher er AOP-mærket, som betyder at produktets stil, ingredienser og oprindelse er  
beskyttet, så produktet opretholder sin høje oprindelige kvalitet. 

0